آموزش تهیه بستنی یخی موز و توت فرنگی

سرویس آشپزی جوان ایرانی؛ بخش دسر و مربا:

آموزش تهیه بستنی یخی موز و توت فرنگی، را برای شما عزیزان و کاربران محترم قرار داده ایم , با همراه باشید.

آموزش تهیه بستنی یخی موز و توت فرنگی

آموزش تهیه بستنی یخی موز و توت فرنگی

مواد اولیه :
موز 2 عدد
توت فرنگی 1/2 پیمانه
درصورت تمایل :
وانیل 1 ق چ
خامه قنادی 2 ق غ
عسل ((به مقداری که دوست دارید شیرین باشه)) به مقدار لازم


طرز تهیه بستنی یخی موز و توت فرنگی

برای این بستنی خیلی خیلی ساده تنها کافیه که موز و توت فرنگی رو خرد کنید و در فریزر قرار بدید تا کاملا یخ بزنه. بعد هم اون ها رو از فریزر در بیارید و در غذا ساز بریزید. اونقدر باید موز و توت فرنگی مخلوط و پوره بشن که بافت صاف و نرمی به خودشون بگیرن.


به همین راحتی بستنیتون حاضره. برای اینکه کمی شیرین بشه میتونید از یکی دو قاشق عسل هم در این بستنی استفاده کنید. همچنین


برای خوش طعم شدنش میتونید از دو قاشق خامه استفاده کنید که البته در اون صورت دیگه رژیمی نیست. همچنین از وانیل هم میتونید به عنوان یک اسانس عالی در این بستنی استفاده کنید که همگی این پیشنهاد ها میتونن حذف بشن و شما تنها با میوه های یخ زده یک بستنی عالی درست کنید. با میوه های دیگه هم میشه امتحان کرد فقط موز به دلیل بافت لزج داخلیش بافت بهتر رو برای بستنی ایجاد میکنه.


برای اینکه همیشه از این بستنی های یخی داشته باشید میتونید میوه ها رو فریز کنید و هروقت که دوست داشتید بستنی یخی درست کنید و لذت ببرید.

آموزش تهیه بستنی یخی موز و توت فرنگی

خواص توت فرنگی :

توت فرنگی سرشار از ویتامینهای ب، ث، قند، سلولز، مواد چربی و البومی ن.وید ودارای اهن ،اهک ، فسفر،منیزیم،پتاسیم،سدیم،سیلیس ،ید وبرم می باشد.


ظریف ترین میوه هاست.مقوی ، خنک ، ادرار آور و تصفیه کننده خون می باشد.پیش از غذا بخورید اشتها اور است.مواد قندی ان از نوع لولوز استکه برای اشخاصی که بیماری قند دارند بسار خوب است . یک قاشق سوپ خوری توت فرنگی جنگلی را اگر در مقداری خامه تازه مخلوط کنید، برای اشخاصی که مرض قند دارند د سری عالی خواهد بود.


توت فرنگی دارای موادی است که املاح معدنی را زیادکرده بدن را تقویت م�� کند.مصرف ان برای اشخاصی که ضعیفند یا مسلول مفید است.این بیماران اگر به مقدار کافی هر روز توت فرنگی مصرف کنند، علاوه بر جذب املاح معدنی مقدار لازم ویتامین ث را نیز مصرف خواهند کرد و این ویتامین در توت فرنگی به مقدار کافی وجود دارد.اگر سیلیس در بدن کم باشد، شخص مبتلا به سرطان وتصلب شرایین میگردد.به همین جهت برای جلوگیری از این دو مرض باید در فصل توت فرنگی به مقدار کافی ان را خورد تا رفع کمبود این ماده حیاتی را از بدن کردهشخص مبتلا به امراض مهلک نشود.


املاح معدنی توت فرنگی ، خاصیت مسهلی به ان بخشیده زیرا این املاح عضلات و روده ها را به انبساط و انقباض وادار می کند و به همین جهت هم ان را برای کسانی که به یبوست مبتلا هستند تجویز می کنند .توت فرنگی به مقدار زیادی اسید سالسیلیک در خود در خود نهفته دارد که بر روی کبد کیسه مثانه و کلیه ها ومفاصل عمل قابل توجهی دارد .به همین علت است که ان را برای بیمارانی که مبتلا به رماتیسم ، نقرس ، سنگ کلیه ، مسمومیت ، درد کبد و یا کسانی که صفراوی ودموی می باشند تجویز می نمایند.

گردآوری: مجله اینترنتی دلگرم

نظرات بییندگان :

بهترین مشاغل و خدمات شهر خود را ، در سایت نشونه پیدا کنید.

مشاهده سایت نشونه