آموزش تهیه پیتزا با ریحان و گوجه فرنگی و پنیر موزارلا

سرویس آشپزی جوان ایرانی؛ بخش پیتزا و ساندویچ:

تهیه پیتزا با ریحان و گوجه فرنگی و پنیر موزارلا را برای شما عزیزان و کاربران محترم قرار داده ایم , با همراه باشید.

 

تهیه پیتزا با ریحان

 

 

تهیه پیتزا با ریحان

 

مواد اولیه : برای 1 نفر


نمک به مقدار لازم
ریحان 2 قاشق غذاخوری (خرد شده)
آرد به مقدار لازم
خمیر پیتزا 1 عدد
گوجه فرنگی 3 عدد (کوچک)
پنیر موزارلا 170 گرم (رنده شده)
فلفل سیاه به مقدار لازم

 


طرز تهیه:


حداقل یک ساعت قبل از شروع پخت پیتزا طبقه پایین فر را آماده کرده و فر را با درجه حرارت 260 درجه سانتیگراد (500 درجه فارنهایت) گرم کنید.
گوجه فرنگی را نازک حلقه کرده، کنار بگذارید.


روی سطح پوشیده از آرد، خمیر را با وردنه بکشید و به شکل دایره ای به شعاع 25 سانتی دربیاورید و با دستتان سطح آن را صاف کنید (خمیر را بیش از نیاز ورز ندهید، اگر حالت چسبندگی به خود گرفت، با پاشیدن کمی آرد آن را می توانید از آن حالت دربیاورید)

 

روی سینی فر کمی آرد بپاشید و با دقت خمیر را روی آن انتقال دهید.سینی را یک یا دو بار تکان دهید و اگر خمیر به سینی چسبیده بود، بلند کرده و کمی آرد زیر آن بپاشید. اگر خمیر تغییر شکل داد آن را دوباره شکل دهید.ریحان و پنیر را روی خمیر پخش کنید و گوجه ها را روی پنیر بچینید و نمک و فلفل را روی آن بریزید.


پیتزا را به مدت 10 الی 12 دقیقه داخل فر قرار دهید تا ترد و برشته شود و بعد از آماده شده، برش زده و سرو کنید.

 

 

خواص داروئی ریحان :

 

چون ریحان بسیار معطر است بنابراین برای معطر ساختن غذاها از آن استفاده می شود ریحان از لحاظ قدیم ایران کمی گرم و خشک است .

1)دم کرده برگ ریحان اثر ضد تشنج درد مقوی و مدر است .


2)دم کرده برگ ریحان معالج سردردهای میگرن و عصبی است .


3)خوردن ریحان دستگاه هاضمه راتقویت می کند .


4)نوشیدن یک فنجان دم کرده ریحان نفخ و گاز معده را از بین میبرد .


5)برگ ریحان درمان کننده ناراحتی های حاصل از نیش حشرات است کافی است که محل گزش حشرات را با برگ ریحان ماساژ دهید خارش و درد را برطرف می کند.


6)جویدن برگ ریحان برای زخم های دهان مفید است .

 

 

گردآوری: مجله اینترنتی دلگرم

 

 




نظرات بییندگان :

بهترین مشاغل و خدمات شهر خود را ، در سایت نشونه پیدا کنید.

مشاهده سایت نشونه