ته چین اسفناج

سرویس آشپزی جوان ایرانی؛ بخش خورش:

ته چین اسفناج غذایی فوق العاده خوشمزه و عامه پسند است.با توجه به طعم خاص اسفناج و خودداری کردن کودکان در مصرف آن بهترین روش برای استفاده از آن پخت به این شکل میباشد.

 

ته چین اسفناج

مواد اولیه برای دونفر :


فلفل سیاه                            به مقدار لازم
برنج                                   یک و نیم لیوان
نمک                                     به مقدار لازم
تخم مرغ                                        3 عدد
زعفران                 یک دوم قاشق چای خوری
اسفناج            یک لیوان (پخته شده با نمک)

 

ته چین اسفناج

 

طرز تهیه:

تخم مرغ ها را در ظرفی شکسته آن قدر به هم بزنید تا سفید شوند .زعفران را با ماست مخلوط کرده به تخم مرغ ها اضافه کنیدو سپس اسفناج پخته شده با نمک را به مواد اضافه کنید.

در ظرفی جدا برنج را با آب جوش و نمک نیم پز کنید و پس از آبکش کردن به مواد اضافه کنید وخوب هم بزنید .ظرفی مناسب انتخاب کنید و ان را با روغن یا کره چرب کنید و مواد را داخل ظرف بریزید و بقیه روغن را روی مواد اضافه کنید.

و برنج را دم بیندازید.پس از دم کشیدن برنج را به صورت قالبی جدا کرده و با ماست موسیر سفت و یا ماست چکیده تزیین کرده و سرو کنید.

ته چین اسفناج

نکات:

برای آنکه برنج به صورت قالب خارج شود سعی کنید از ظروف تفلون استفاده کنید و پس از اضافه کردن مواد با کفگیر آنها را فشار دهید تا سفت شوند.

میتوانید برای شکیل تر شدن غذا آن را درون پلو پز قرار دهید.

اگر کف قابلمه کمی زعفران و اسفناج درسته پخته شده بریزید (به شرطی که شکل خود را حفظ کرده باشد)ته دیگ بسیار زیبایی خواهید داشت.




نظرات بییندگان :

بهترین مشاغل و خدمات شهر خود را ، در سایت نشونه پیدا کنید.

مشاهده سایت نشونه