سالاد میوه با عسل

سرویس آشپزی جوان ایرانی؛ بخش سوپ:

مواد لازم :

برای 2 نفر:


پنیر خامه ای 225 گرم (نرم شده)
خامه مارشمالو 200 گرم
عسل 1 قاشق غذاخوری
پوست پرتقال 1 قاشق چای خوری (رنده شده)
دارچین 1/4 قاشق چای خوری
جوز 1/8 قاشق چای خوری
میوه به مقدار لازم (انواع میوه های دلخواه)

سالاد میوه با عسل

سالاد میوه با عسل

 

طرز تهیه:

داخل یک کاسه کوچک، پنیر خامه ای، خامه مارشمالو، عسل، پوست پرتقال، دارچین و جوز را مخلوط کنید و خوب هم بزنید تا یکدست شود و بعد با میوه های تازه سرو کنید.




نظرات بییندگان :

بهترین مشاغل و خدمات شهر خود را ، در سایت نشونه پیدا کنید.

مشاهده سایت نشونه