سرداشی مخصوص همدان


مواد لازم

گوشت گوسفندی ۵۰۰ گرم
سیب زمینی خام ۱-۲عدد متوسط
پیاز ۱ عدد
فلفل سبز(در صورت تمایل)
سیب زمینی و گوجه فرنگی ورقه شده برای روی کباب
نمک و فلفل و زر چوبه

طرز تهیه:
همه موادو با هم چرخ می کنیم و و ورز میدیم و تو تابه ی چرب شده پهن می کنیم

بعد سیب و گوجه ی ورقه شده رو روش می چینیم

اگه گوشتمون کم چرب بود روغنم یه کمی میریزیم روش

قدیما این غذارو می بردن می زاشتن تو تنور نون سنگکی یه پولیم می دادن تا واسشون به اصطلاح بزاره سر داش

ولی حالا خدا پدر مخترع فرو بیامرزه

با درجه ی ۱۴۰ به مدت ۱-۲ ساعت(تا وقتی سیب زمینی های روش بپزه) می ره تو فر و می شه سر داشی

کلمات کلیدی :
نظرات بییندگان :

بهترین مشاغل و خدمات شهر خود را ، در سایت نشونه پیدا کنید.

مشاهده سایت نشونه