طرز تهیه بامیه در خانه

سرویس آشپزی جوان ایرانی؛ بخش دسر و مربا:

طرز تهیه بامیه در خانه

طرز تهیه بامیه در خانه

مواد لازم:

آرد ۱پیمانه

آب ۱پیمانه

شکر ۲ق س

کره ۳ق س

تخم مرغ بزرگ ۲عدد

شکر ۱پیمانه

آب نصف پیمانه

زعفران دم کرده ۲ق غ

گلاب ۱ق س

روغن سرخ کردنی به مقدارلازم

طرزتهیه:

ابتدا۱پیمانه شکرونصف پیمانه آب راداخل ظرفی ریخته وحرارت میدهیم تابه غلظت مناسب برسدبعد ازاینکه شربتمان کمی خنک شدبه آن زعفران و گلاب اضافه کرده ومیگذاریم دریخچال تاشربتمان خنک شود

خوب حالا ادامه کاردریک قابلمه تفلون ۱پیمانه آب, ۲ق س شکرو۳ق س کره رااضافه میکنیم وروی حرارت میگذاریم بعدازاینکه شکروکره حل شد آرد رااضافه میکنیم وباقاشق چوبی تندتند هم میزنیم تاگلوله گلوله نشوددرحد۱یا۲دقیقه نه بیشترچون پف بامیه ها میخابه باید خمیر یکدستی درست شود بعد ازاینکه ازروی حرارت برداشتیم اجازه میدهیم خمیر خنک شود

بعد تخم مرغ ها را یکی یکی اضافه کرده وهم میزنیم

بعدازمخلوط شدن درقیف خامه میریزیم (من که به محض ریختن مواد درقیف متوجه شدم قیفم پاره شده گفتیم چیکار کنیم ازیک کیسه نایلون فریزری استفاده کردم اگه ازبعضی مراحل عکس نگرفتم بخاطر اینه که ازعصبانیت یادم رفت ببخشید دیگه)وبعدم درروغن داغ سرخ میکنیم وشربتمان راروی بامیه هامیریزیم به مدت ۵دقیقه

درون شربت نگه میداریم بعد میریزیم داخل صافی تا شربت اضافی آن گرفته شود

بعددرظرف مورد نظر ریخته ونوش جان میکنیم.

طرز تهیه بامیه در خانه

نظرات بییندگان :

بهترین مشاغل و خدمات شهر خود را ، در سایت نشونه پیدا کنید.

مشاهده سایت نشونه