طرز تهیه دسر موس انبه

سرویس آشپزی جوان ایرانی؛ بخش دسر و مربا:

طرز تهیه دسر موس انبه

طرز تهیه دسر موس انبه

مواد لازم:

تخم مرغ ....................4 عدد
وانیل.....................1/4 ق چ
خامه فرم گرفته...................................150 تا200 گرم
پودر ژلاتین .....................4ق چ یا 4 ورق یا 16 گرم
شیر ..........................1/3 پ
انبه تازه میکس شده ................................3/4 تا1 پ
شکر........... 1/2 پ(بستگی به ترشی وشیرینی انبه دارد اگر شیرین نبود بیشتر /اگر خیلی شیرین بود سرخالی ریخته)


طرز تهیه:

زرده و سفیده را جدا کرده سفیده را خوب زده ودر یخچال تا خنک بماند...

پودر ژلاتین را روی شیر سرد پاشیده و بن ماری کرده وقتی خوب آب شد برداشته از روی کتری و گذاشته کمی خنک بشه زرده را با وانیل وشکر با همزن برقی خوب زده تا پفکی شود

حال پوره انبه را ریخته و با همزن دستی هم زده بعد ژلاتین را که از داغی افتاده اول با چند قاشق از مواد انبه مخلوط کنید تا هم دما بشه با مواد و بعد اضافه کرده و همزده

خامه را با مواد مخلوط کنید و در آخر سفیده را اضافه کرده و آروم با لیسک به حالت دورانی همزده تا حالت پفکیش حفظ بشه و بعد در ظرف سرو ریخته و در یخچال 4-5ساعت باشه تا خوب ببندد و بدلخواه تزیین کنید

من رنگ زرد خوراکی نداشتم ولی اگر دوست دارید میتوند برای خوشرنگ بودنش 1قطره اضافه کنید

منبع: سرآشپز صورتی

نظرات بییندگان :

بهترین مشاغل و خدمات شهر خود را ، در سایت نشونه پیدا کنید.

مشاهده سایت نشونه