طرز تهیه پاناکوتا با سیروپ وانیل و میوه

سرویس آشپزی جوان ایرانی؛ بخش دسر و مربا:

پاناکوتا با سیروپ وانیل و میوه ، را برای شما عزیزان و کاربران محترم قرار داده ایم , با همراه باشید.

پاناکوتا با سیروپ وانیل و میوه

پاناکوتا با سیروپ وانیل و میوه

خامه ساده 500 گرم . شیر 1 و نیم لیوان .
شکر نصف لیوان . پودر ژلاتین 1 قاشق چایخوری . وانیل نصف قاشق چایخوری.


خامه و شیر و روی حرارت ملایم با هم مخلوط می کنیم وبعد شکر و ژلاتین رو می ریزیم و کاملا هم می زنیم و بعد وانیل رو اضافه می کنیم . مواد نباید بجوشه. درب ظرف رو میزاریم و این مایه رو میزاریم کنار تا کمی از داغی اون کاسته بشه و بعد می ریزیم تو ظرف مورد نظر. (این مایه باید تو ظرف فلزی درست بشه

نظرات بییندگان :

بهترین مشاغل و خدمات شهر خود را ، در سایت نشونه پیدا کنید.

مشاهده سایت نشونه